четвер, 19 травня 2011 16:27

У номері екс-голови МВФ, крім покоївки і Стросс-Кана, була ще одна особа

У номері екс-голови МВФ, крім покоївки і Стросс-Кана, була ще одна особа

Американські слідчі можуть отримати важливу інформацію у справі екс-голови МВФ Домініка Стросс-Кана від одного зі співробітників нью-йоркського готелю Sofitel, пише 19 травня газета Le Figaro.

За її даними, коли покоївка, яка заявила, що стала жертвою сексуальних домагань, зайшла в кімнату Стросс-Кана, в ньому вже перебував її колега: чоловік чи то прибирав посуд після сніданку чи то перестилав білизну.

Двері в номер вже були прочинені, коли туди зайшла покоївка. Вона запитала, чи може приступити до збирання. Чоловік відповів ствердно і вийшов з номера. При цьому він не сказав дівчині, що постоялець також перебуває в номері і приймає душ. Покоївка навіть не стала закривати двері, розповіло газеті джерело, близьке до готелю Sofitel.

Адвокат дівчини Джеффрі Шапіро наполягає, що незакриті двері доводять слова його підзахисної: вона прийшла в кімнату, щоб працювати, а не займатися сексом.

Тим часом відкриті двері зводять нанівець роботу слідчих, які сподівалися з'ясувати, скільки часу провела дівчина в номері, вивчивши дані з її службового пропуску.

Якщо присутність працівника готелю в номері підтвердиться, він стане єдиним свідком на суді, який був на місці ймовірного злочину, в безпосередній близькості від насильника і жертви.

Показання нового свідка можуть виявитися дуже цінними, оскільки у розпорядженні слідчих поки що мало джерел інформації. З'ясувалося, що камер спостереження немає ні в номері Стросс-Кана, ні в коридорі.

Як повідомлялося, 14 травня Стросс-Кана було заарештовано у США за звинуваченням у сексуальних домаганнях. Його утримують у нью-йоркській в'язниці "Рікерс Айленд".

Зараз ви читаєте новину «У номері екс-голови МВФ, крім покоївки і Стросс-Кана, була ще одна особа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути