середа, 21 вересня 2011 17:49

Італійська порнозірка вимагає пенсії розміром 40 тис євро

Італійські ЗМІ напередодні досягнення пенсійного віку відомої в усьому світі колишньої порнозірки Чіччоліни (справжнє ім'я Ілона Сталлер) сперечаються, чи заслужила ця уродженка Угорщини пенсію розміром 40 тисяч євро, яку виплачують державним діячам Італії. Свій 60-річний ювілей Чіччоліна відзначить 26 листопада.

Сама екс-працівниця сексуального фронту, яка в кінці 80-х була обрана до парламенту Італії, впевнена, що має право як на пенсію, так і на інші привілеї типу безкоштовного проїзду в громадському транспорті й разові безкоштовні квитки на поїзд і літак.

Чіччоліна як депутат від Радикальної партії дійсно відпрацювала в парламенті весь відведений термін - з 1987 по 1992 рік. Як нагадує екс-порнозірка, за час перебування в парламенті вона ініціювала 12 законопроектів. Однак противники витрат державного бюджету на парламентарів таких як Чіччоліна вказують, що всі запропоновані нею законопроекти стосувалися сексуальних свобод і жоден з них не був прийнятий, пише NEWSru Israel.

На думку деяких парламентарів, оскільки Італія зараз перебуває у важкій економічній ситуації, необхідно скоротити бюджетні витрати на десятки мільярдів євро.

Тому, якщо буде прийняте рішення економити, Чіччоліна та інші колишні депутати парламенту можуть залишитись без пенсії.

Зараз ви читаєте новину «Італійська порнозірка вимагає пенсії розміром 40 тис євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути