четвер, 10 березня 2011 18:40

Удав укусив порнозірку за груди і помер, отруївшись силіконом

Удав укусив порнозірку за груди і помер, отруївшись силіконом

Ізраїльську модель та порнозірку Оріт Фокс, відому своїми найбільшими грудьми на Близькому Сході завдяки безлічі зроблених пластичних операцій, під час фотосесії вкусив удав (Boa constrictor).

За наявними даними, акторка не постраждала, а от боа помер від отруєння.

Інцидент стався у Тель-Авіві, коли Фокс на камеру намагалася поцілувати тварину. Раптовий напад неотруйної змії застав і модель, і наглядачів за плазуном зненацька. Фокс закричала і лише за декілька секунд їй допомогли звільнитися від змії, але та встигла вкусити її просто у накачені силіконом груди.

Дівчину швидко госпіталізували до лікарні, де вона пройшла обстеження. Білявка не отримала яких-небудь важких травм. За даними низки ЗМІ, більше не пощастило самому удавові - повідомляється, що невдовзі він помер від отруєння силіконом.

Нагадаємо, трагічний випадок стався з 23-річною німецькою порнозіркою Каролін Бергер. Після шостої операції зі збільшення грудей, вона пережила зупинку серця і лікарі занурили її в штучну кому. Однак пізніше дівчина все ж померла.



Зараз ви читаєте новину «Удав укусив порнозірку за груди і помер, отруївшись силіконом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути