вівторок, 20 вересня 2011 10:01

Жінка викрала вставні зуби в свого колишнього бойфренда

Жінка викрала вставні зуби в свого колишнього бойфренда

Мешканка німецького Брауншвейга позбавила свого колишнього коханого вставних зубів - вона забрала протези після сварки з екс-бойфрендом і поїхала з ними на своєму автомобілі. Інцидент стався пізно увечері в п'ятницю, 16 вересня, пише The Local.

Залишившись без зубів, 43-річний чоловік подзвонив у поліцію і повідомив про вчинок своєї колишньої подруги. Він заявив правоохоронним органам, що посварився з жінкою, яка заїхала до нього додому. За його словами, перед її візитом, він вийняв з рота вставні зуби та відклав їх убік.

Вислухавши розповідь постраждалого чоловіка, співробітники поліції відправились на пошуки викрадачки зубів. 41-річну жінку представники органів правопорядку знайшли, проте протезів у неї не було. Вона хоч і визнала факт крадіжки зубів, але заявила поліцейським, які обшукали її автомобіль, що не пам'ятає, куди поділися протези її колишнього коханого.

У поліції зазначили, що вважають вчинок жінки актом помсти. Яке покарання вона отримає за викрадення зубів, не уточнюється.

Нові вставні зуби обійдуться німцеві приблизно у дві тисячі євро.

Зараз ви читаєте новину «Жінка викрала вставні зуби в свого колишнього бойфренда ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути