вівторок, 08 червня 2010 18:03

Дочка Мадонни завойовує популярність (ФОТО)

13-річна дочка Мадонни Лурдес Чікконе Леон з'явилася на обкладинці червневого номера німецького журналу Quality. Втім, деякі блогери сумніваються, що дівчинка дійсно позувала, не виключено, що видання просто викупило декілька вдалих знімків зоряної дочки.

Поява знімків вже достатньо відомого підлітка в пресі можна вважати початком чергової піар-кампанії. Кілька місяців тому Медж заявила, що в серпні порадує своїх прихильників власною модною колекцією під назвою Material Girl. Причому, як зазначила діва, основну роботу виконала саме її старша дочка.

"Якось я вже створювала свою лінію одягу для H&M. Мені сподобалося, але це реально дуже багато роботи, - повідомила Мадонна. - Не хочу присвятити цьому залишок моєї кар'єри, так що більше свою власну лінію я створювати не буду. Проте у мене є 13-річна колега з нескінченною енергією, яка, навпаки, в цьому зацікавлена. Я була присутня на ділових зустрічах, але всю роботу за мене робила Лола. Я просто сиділа там в куточку, читаючи пошту в моєму BlackBerry".

Між іншим, сама Мадонна вважає дочку мало не рупором сучасної моди: "Я ніколи не вказувала їй, як треба одягатися. Також вона приходить на мої фото- і відеозйомки, поєднує частини від різних костюмів, чим нерідко надихає моїх приятелів модельєрів. Будь то Марк Джейкобс або Стела Маккартні, вони завжди прислухаються до її думки"

Kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Дочка Мадонни завойовує популярність (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути