четвер, 03 вересня 2009 18:52

Мадонна робить з дочки свою копію (ФОТО)
5

Мадонна в далекому 1985 році
Лурдес виступила на одній сцені зі своєю зірковою матір'ю в Тель-Авіві
Мадонна зняла в кліпі свого молодого коханця
Лурдес вже зараз вища за свою матір

Талант не так часто передається по спадку, як хотілося б. Але в Голлівуді зоряна спадковість виявляється часто-густо. Дочка культового режисера Френсіса Форда Копполи Софія ставить історичні картини. Румер Уїлліс штурмує знімальні майданчики. Шайло Джолі-Пітт пророкують успішну кар"єру актриси. А ким стане дочка Мадонни Лурдес? Судячи з останніх виступів поп-діви, музична кар"єра 12-річній дівчинці забезпечена.

Навряд чи хто сумнівається в багатогранних здібностях Медж. Деякі співаки і дизайнери зобов"язані своєю популярністю протекції співачки. Але багато критиків вважають, що останнім часом діва здає. І схоже, зірка, яка завжди відрізнялася не тільки епатажем, але і передбачливістю, подумує про гідну заміну. А хто найкраще підійде на цю роль, як не рідна дочка?

Як розповіли родичі співачки журналістам, за останній рік Лурдес виросла на декілька дюймів і тепер фактично вища за свою зоряну матусю.


12-річна Лурдес чудово відома публіці. Деякі таблоїди навіть відзначають, що у дівчинки досить оригінальний смак в одязі. Але Мадонні цього мало. Королева епатажу пішла на дуже ризикований крок: напередодні випуску свого нового альбому співачка розповсюдила через інтернет фотографії Лурдес у весільному вбранні. Як пам"ятають прихильники зірки, саме в такій сукні 25 років тому Медж виконувала скандальну композицію Like A Virgin.

Але це ще не все. За декілька днів Лола (так ласкаво її називає мати) встигла дебютувати і у відеокліпі, і на великій сцені. Зокрема, дівчинку можна побачити в останньому відео Мадонни на композицію Celebration. До речі, там же можна побачити і коханого співачки Хесуса Луса. Також Лурдес приєдналася до Мадонни під час виступу в Тель-Авіві. Мати і дочка разом співали і танцювали під пісню Give It To Me, повідомляє Kleo.ru.

Кліп Мадонни на пісню Celebration

Зараз ви читаєте новину «Мадонна робить з дочки свою копію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути