середа, 29 липня 2009 16:40

Мадонна назвала колишнього чоловіка своїм "вічним коханням"

Мадонна назвала колишнього чоловіка своїм "вічним коханням"
Американська поп-співачка Мадонна написала пісню про свого колишнього чоловіка, відомого кінорежисера Гая Річі. У композиції виконавиця називає екс-чоловіка своїм "вічним коханням".

У пісні, назва якої не повідомляється, згадується закохана пара, яка свариться, а потім сходиться знову. Звістка про це посприяла розповсюдженню чуток про те, що Мадонна має намір возз"єднатися з Річі.

Шлюб співачки і режисера був розірваний 21 листопада 2008 року. Подружжя прожило разом 8 років. Від шлюбу у них залишився син Рокко. Крім того, Річі виховував дочку Мадонни Лурдес від попереднього шлюбу, а також хлопчика Девіда Банду, якого вони разом зі співачкою усиновили в Малаві. У березні 2009 року Мадонна відсудила дітей у Річі. Нещодавно співачка удочерила ще одну дитину з Малаві, дівчинку Мерсі, і вже познайомила її з колишнім чоловіком. За свідченням джерел з оточення Мадонни, Гай Річі є одним з небагатьох людей в житті виконавиця, кого вона повністю цінує і поважає.

Поки невідомо, чи увійде пісня про Гая Річі в якій-небудь з альбомів Мадонни. Найближчим релізом виконавиці стане збірка кращих хітів "Celebration", куди увійде нова однойменна пісня. Диск вийде в кінці вересня, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Мадонна назвала колишнього чоловіка своїм "вічним коханням"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути