середа, 02 лютого 2011 09:51

Щеплення призводять до мікроінсультів - учений

Щеплення призводять до мікроінсультів - учений

Мікроби - не єдина причина смерті, хвороб та розладів, вважає канадський вчений доктор Ендрю Моулда.

"Більше того, вони не є збудниками хвороб. Смерть, порушення та хронічні хвороби спричиняються не власне мікробами, а загальною неспецифічною імунною відповіддю організму і електростатичною нестабільністю кровотоку у відповідь на інфікування - природне або внаслідок щеплення. Здоров'я і благополуччя не можуть бути нав'язані за допомогою шприца або єдиним для всіх чином. Неможливо і безглуздо прищеплювати людство від кожної інфекції на планеті, оскільки всі патогенні організми викликають порушення, хвороби і смерть через один і той же механізм. Потрібно займатися саме цим механізмом, а не вакцинувати всіх від всього", - зазначив вчений.

"Ми можемо справлятися з усіма мікробами, потрібно лише контролювати природу імунної реакції на ці небезпечні патогени. Щеплення не викорінюють епідемії. Вони лише замінюють "глобальну війну" для 1% населення хронічними та гострими "збройними конфліктами" для всіх. Під хронічними та гострими "збройними конфліктами" мається на увазі масова вакцинація, в той час як усього лише 1% населення схильні до тієї чи іншої інфекції", - продовжив він.

Вчений надав докази того, що всі щеплення, що отримуються як у дитинстві, так і в старості, викликають ті ж пошкодження мозку і тим же способом, яким вірус поліомієліту викликає параліч, дихальну недостатність, крововиливи у мозок, і смерть, - оскільки і вірус, і щеплення викликають одні й ті ж порушення притоку крові (ішемію) до мозку і тіла, від клінічно непомітного до смертельного. Коли немовля вмирає від "раптової дитячої смерті" або ж "безпричинно" після щеплення, то справжньою причиною смерті є щеплення, внаслідок якого погіршується кровотік у мікроциркуляторному руслі у стовбуровій ділянці мозку, де розташований дихальний центр.

На його думку, ушкодження від щеплень накопичуються.

Вчений розробив науковий метод діагностики розладів функцій головного мозку - "12-IMAM-12-MASS, де число 12 належить до черепних нервів, а "MASS" означає синдроми кисневого голодування Моулда (Moulden Anoxia Spectrum Syndromes). Діагностика досягається за допомогою неінвазивного функціонального нейроваскулярного нейромоторного томографічного комплексу, створеного вченим для візуального вимірювання кисневої недостатності в крові.

Після досліджень учений дійшов висновку, що слід повністю заборонити вакцинацію, оскільки помилкова вся її філософія.

Позиція вченого перебуває у кричущому протиріччі з фінансовими інтересами медичних і фармацевтичних картелів.

Проте свої докази він представив у Федеральний окружний суд США.

За матеріалами: Rifinfo.ru

Зараз ви читаєте новину «Щеплення призводять до мікроінсультів - учений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути