середа, 11 січня 2012 17:04

Наречених у Бразилії зобов'язали носити білизну

Наречених у Бразилії зобов'язали носити білизну

Представник Бразильської республіканської партії Озіас Зізі запропонував заборонити місцевим нареченим відправлятися в храм на вінчання без нижньої білизни під платтям, повідомляє Diario Digital. На думку політика, дівчата повинні проявляти повагу до релігійного будівлі та усвідомлювати, що в подібних місцях не варто перебувати без трусів.

У Бразилії, за словами Зізі, багато наречених ідуть до вівтаря без нижньої білизни, тому що вважають це доброю прикметою. Дівчата вірять, що відсутність під весільним платтям трусів допоможе їм прожити довге щасливе життя в шлюбі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена пошила весільну сукню зі старих футболок "Манчестер Сіті"

Поки ініціатива Зізі не дійшла до реального втілення в життя, проте політик заявив, що якщо його ідея знайде підтримку серед жителів його рідного міста Віла-Велья, то він постарається зробити все можливе для офіційної заборони на вінчання без білизни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У червоній білизні легше знайти коханця

Тим часом ідею Зізі розкритикував місцевий священик. Він заявив, що вважає введення регламентування таких речей, як носіння білизни, безглуздим. "Це просто абсурд - намагатися взяти під контроль вирішення питання про те, чи треба нареченій одягати білизну під плаття", - цитує релігійного діяча Orange News.

Зараз ви читаєте новину «Наречених у Бразилії зобов'язали носити білизну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути