вівторок, 13 грудня 2011 07:45

58-річній моделі запропонували стати обличчям мережі магазинів спідньої білизни

Автор: фото З САЙТА WWW.ady.obozrevatel.com
 

58-річна Джиллі Джонсон знімається у фотосесії. Їй запропонували стати обличчям британської мережі магазинів спідньої білизни.

— Я брала участь у фотосесіях для цієї марки 30 років тому, — розказує Джиллі. — До 35 працювала моделлю. Виробники підписали зі мною контракт на два роки. Хочуть довести, що красивою і сексуальною жінка може бути в будь-якому віці. У білизні можна чудово виглядати не тільки в 20 років.

Джиллі Джонсон була першою у Великій Британії, яка погодилась оголитися в рекламі.

— Я знялася топлес, щоб прогодувати свою сім'ю. За ту фотосесію ми виплатили кредит за будинок, придбали нове житло. Чоловік ніколи не ревнував мене, бо довіряв і любив. Знав, що буду вірна йому одному.

Джиллі 3 год. на день доглядає за собою.

— Я не курю, не вживаю спиртне і не колю собі ботокс. Щодня ходжу в басейн, тричі на тиждень займаюся в спортзалі. Не ігнорую маски для обличчя, які розгладжують зморшки. Сиджу на дієті все своє життя. Маю тонку талію, бо щотижня приміряю свою улюблену сукню, яку придбала на перший гонорар. Як тільки вона починає мені тиснути, оголошую дводенне голодування.

За день Джиллі Джонсон отримує 1 тис. фунтів — 12,5 тис. грн.

Найстаршою моделлю Великої Британії є 80-річна Дафна Селф. Вона раз на тиждень бере участь у показах. Не зробила жодної пластичної операції.

Зараз ви читаєте новину «58-річній моделі запропонували стати обличчям мережі магазинів спідньої білизни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути