середа, 16 листопада 2011 07:30

У червоній білизні легше знайти коханця

Автор: фото: REUTERS/Lucas Jackson
  Модель презентує комплект мереживної білизни-трікіні — бюстгальтер і трусики з’єднані смужкою на животі — під час показу колекції бренду ”Вікторія Сікрет” у Нью-Йорку. На спині манекенниця несе крила. Модель належить до групи ”Ангели Вікторія Сікрет”
Модель презентує комплект мереживної білизни-трікіні — бюстгальтер і трусики з’єднані смужкою на животі — під час показу колекції бренду ”Вікторія Сікрет” у Нью-Йорку. На спині манекенниця несе крила. Модель належить до групи ”Ангели Вікторія Сікрет”

69 комплектів найдорожчої у світі білизни презентували під час показу колекції бренду "Вікторія Сікрет" у Нью-Йорку.

— Коли я в ліфчику за 2,5 мільйонів доларів, то аж пищу від задоволення, — каже австралійка 28-річна Міранда Керр. — У чому секрет дорогої білизни? Жінка в ній виглядає молодшою, красивішою і худішою.

Груди Міранди прикрашає бюстгальтер за $2,5 млн, обшитий 142-каратним камінням.

Керр належить до групи "Ангели Вікторія Сікрет" — найкращі моделі модного дому. На подіум вони виходять із прикріпленими крилами. Моделі-"ангели" повинні мати ідеальну фігуру 90-60-90, важити 50 кг, мати зріст від 1,8 м. За покази отримують від $100 тис. до $1 млн.

— Дівчата, які стають "ангелами", забувають про сон, солодощі й відпочинок. Вони півдня працюють у спортзалі, за 12 годин до показів відмовляються від їжі й води. За допомогою цього худнуть на 3 кілограми. Дехто боїться лягати спати, щоб за час сну не погладшати. Більшість цілодобово займаються боксом, харчуються протеїновими коктейлями з яєчного порошку. А я ніколи не мордувала себе дієтами. Зараз годую груддю сина Фліна. За одне годування або зцідження молока втрачаю 500 калорій. Для цього треба годину провести на біговій доріжці.

Із золотими крилами виходить бразильська манекенниця Алессандра Амбросіо, 30 років. Вони важать 15 кілограмів, оздоблені 105 тис. кристалів Сваровські, вилиті з 23-каратного золота. Дівчина вбрана у червону білизну й панчохи.

— Жінка в червоній білизні має більше шансів знайти коханця, — каже американський дизайнер Тодд Томас, 47 років. — Червоний — колір пристрасті й спокуси. Це вбрання — одне з найдорожчих в усій колекції, бо оздоблене ручною вишивкою й намистом. Жінка повинна поєднувати красу, скромність, бути спокусливою, але не розпусною. Натхненням для дизайнерів став балет, море, стиль ретро та іспанські мотиви.

Тодд шиє білизну 20 років.

— Більшість думають, що білизна — це тільки труси й ліфчик. А це ще й корсети, бікіні, боді, майки, панчохи та підв'язки, пеньюари і халатики. Тільки жіночих трусиків є понад сто видів. Стрінги й танго вже давно не в моді. Вони вульгарно оголюють жіночі сідниці, врізаються у шкіру, виставляють напоказ вади фігури, які легко можна приховати. Популярні трусики-"пачки", як у балерин, боді й шортики.

Жінкам радить відмовитися від рюш і бантиків.

— У моді мінімалізм. Вразити чоловіка можна в білому бюстгальтері з червоною або рожевою ручною вишивкою, чорними панчохами без узорів, салатовими трусиками, які розстібаються, а не знімаються через ноги.

У колекції Тодда Томаса домінують білі й чорні панчохи.

— Кольорові носитимуть жінки, позбавлені смаку, які люблять вбирати себе, мов різдвяне дерево. Кого можуть спокусити зелені або фіолетові жіночі ноги? Це швидше свідчить про несмак жінки або бажання видати себе не за ту, ким є насправді.

Модель Кендіс Свонепоел демонструє вбрання "Пристрасть". Одягнена у рожеву білизну, оздоблену пір'ям павича.

— Навіщо народжуватися жінкою і носити трусики за 2 долари? — каже після показу Кендіс. — Більшість американок носять труси з широкою резинкою, що дісталися їм від бабусь, ховають обвислі животи під втягуючими поясами, перший розмір грудей маскують під ліфчиками на поролоні і мріють вийти заміж за мільйонера. Колись усе одно доведеться роздягтися перед чоловіком. Розчарований непривабливою білизною, він шукатиме під нею розкішне тіло. Хочете багатого чоловіка, ходіть до спортзалу й одягайтеся у вишукані речі.

Трусики з нової колекції "Вікторія Сікрет" коштують від $1 тис. Бюстгальтери — від $5 тис., пеньюари — від $10 тис.

 

Найдорожчу білизну українки купують на весілля

Підроблену колекцію бренду "Вікторія Сікрет" можна придбати в Києві через інтернет. Комплекти бюстгальтер+білизна продають за 300 грн. Фірмового магазину немає. Найближчий — у Москві.

— Українки не звикли носити дорогу білизну, — каже київський стиліст Маргарита Соколова. — Вони на ній постійно економлять. Купують трусики за 10 гривень на ринку й не соромляться цього. Вважають, що все одно ніхто не побачить, що вони носять під джинсами або спідницею. Тісні одягають, щоб здатися худішими. А насправді резинка тисне і зайві кілограми вилазять з-під вбрання. Найдорожчу білизну в нас жінка купує раз у житті — на власне весілля. Потім заношує її до дірок і плаче, чому чоловік утік до коханки. Головне — не марка білизни, а її якість і зовнішній вигляд.

 

Зараз ви читаєте новину «У червоній білизні легше знайти коханця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути