вівторок, 10 січня 2012 11:10

Наречена пошила весільну сукню зі старих футболок "Манчестер Сіті"

38-річна шанувальниця "Манчестер Сіті" Карен Белл з містечка Бері вирішила здивувати свого майбутнього чоловіка теж фаната "Манчестер Сіті", пошиттям на весілля сукні зі старих футболок, які багато десятиліть збирала вона та її чоловік.

Гордий вчинком своєї дружини 49-річний Саймон заявив: "Я був просто вражений, коли побачив її в шикарній сукні з сорочок, які зберігалися у валізі на горищі, буду вважати, що я пожертвував ними на знак свого кохання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На своє весілля дівчина власноруч переробила фольксваген на порше

"Ідея пошити плаття зі старих футболок виникла у мене, по-перше, через те, що ми обидва до цього були в шлюбі і в нашому житті вже були традиційні весілля, а, по-друге, коли ми планували весілля в день матчу, то чоловік пожартував, що треба прийти на реєстрацію в футболках "Сіті". Ця ідея запала мені в голову, і, оскільки я добре шию, то вирішила реалізувати цей задум. Я просиджувала за швейною машинкою по шість ночей на тиждень", - розповіла в інтерв'ю Dailymail Карен.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров мірявся ростом з Прохоровим на весіллі Пугачової і Галкіна

Також Карен додала, що, коли пара пішла після матчу в свій улюблений бар "Radisson Edwardian" "одна вболівальниця підійшла до неї і запитала, чи не розроблена її сукня Вів'єн Вествуд (британський дизайнер, засновниця стилю панк у моді - Gazeta.ua).

Зараз ви читаєте новину «Наречена пошила весільну сукню зі старих футболок "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути