середа, 23 листопада 2011 11:10

Весільну сукню з "Сутінків" можна купити за $799

Мільйони фанаток "Сутінкової саги" з нетерпінням чекали на той момент, коли зможуть як слід розглянути весільну сукню Белли Свон. "Світанок. Частина 1" благополучно вийшов в прокат, зробивши величезну касу. І тут представники "весільного" бренду Alfred Angelo оголосили, що випускають у продаж відносно недорогі копії вбрання, який розробила Кароліна Еррера. Тепер у весільну сукню Белли, яку зіграла Крістен Стюарт, зможе одягтися будь-яка дівчина.

Виявляється, контракт між рітейлером Alfred Angelo і студією Summit Entertainment був укладений ще в травні. "Операцію" проводили в обстановці строгої секретності: як висловився дизайнер Майкл Шеттел, договір про нерозголошення "підписували кров'ю". За його словами, в проекті були зайняті лише чотири людини, але навіть ці четверо не могли відкрито обговорювати роботу між собою: їм доводилося використовувати спеціальні шифри.

Доставка вбрання в магазини також була оточена таємницею.

Починаючи з сьогоднішнього дня білу сукню з довгими рукавами і мереживною вставкою на спині можна придбати всього за 799 доларів. Звичайно, "бюджетний" варіант не на сто відсотків відтворює оригінал. Справжня сукня Белли зшита з шовку, копії - з атласу.

"Ми намагалися знизити витрати на виробництво, щоб зробити сукні доступними. І це була чи не важче завдання, ніж сам дизайн", - пояснює Майкл Шеттел.

Зараз ви читаєте новину «Весільну сукню з "Сутінків" можна купити за $799». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути