вівторок, 05 жовтня 2010 17:19

Весільна сукня 1870 року коштує тисячу доларів (ФОТО)
21

В цій сукні вінчалася леді Харіет Гамільтон
Фото: Фото: Наталя Чубенко/Gazeta.ua
Колекціонерка Марина Іванова має 150 капелюшків і стільки ж суконь
Перші речі для колекції їй дістались від бабусі

До 27 жовтня в арт-галереї "Мінус 4" проходить виставка "Вічність романтики". На огляд відвідувачів виставлено 20 стародавніх суконь і аксесуарів із Європи і Америки.

"Найдорожчою в колекції є весільна сукня зеленого кольору. Купила її на аукціоні у Лондоні за тисячу доларів, - розповіла Gazeta.ua колекціонерка Марина Іванова. - Разом із сукнею мені надіслали історію її походження на п'ять сторінок. В ній вінчалася леді Харіет Гамільтон в 1870 році. Від старості сукня сиплеться, терміново треба робити реконструкцію".

Колекціонерка каже, що перші речі для колекції їй дістались від бабусі. Це були сумочки, комірці, фотографії. Вона їх використовувала у повсякденному житті. З часом захоплення антикварними речами переросло у колекцію. Зараз в ній понад 150 капелюшків і стільки же суконь. Для постійно діючої виставки колекціонерка мріє створити музей моди.

Вхідний квиток коштує 10 грн, для дітей ?" безкоштовно. Виставка працює щоденно з 10.00 до 19.00.

Зараз ви читаєте новину «Весільна сукня 1870 року коштує тисячу доларів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі