пʼятниця, 25 березня 2011 15:30

Чоловіки люблять сексуальних бізнес-леді

Чоловіки люблять сексуальних бізнес-леді

Сучасні чоловіки віддають перевагу владним і сексуальним жінкам. Причому, як показало нещодавнє дослідження, чим успішніше жінка в кар'єрі, тим більш привабливою вона здається чоловікам. Таких поглядів на дівчат дотримуються приблизно дві третини чоловіків, пише The Daily Mail.

"Часи, коли ідеальним вважався образ тихої домашньої жінки, давно пройшли. Тепер чоловіки переконані, що жінка повинна бути сильною, сексуальною і владною", - цитує статтю InoPressa.

За даними дослідження, проведеного компанією з виробництва комп'ютерних ігор Electronic Arts, 66% чоловіків приваблюють сильні й незалежні жінки, а в категорії 30-34-річних чоловіків цей відсоток сягає 71.

Ділові жінки "часто недоступні, і це приваблює чоловіків", зазначає фахівець зі стосунків Джо Барнетт, коментуючи дані дослідження. Експерти вважають, що це пов'язано не тільки зі зміною гендерних ролей, але і з економічними труднощами.

Втім, залишилися ще й такі, для яких керівна посада у великій корпорації не є головним афродизіаком. 18% чоловіків шукають, в першу чергу, життєрадісну подругу.

Ще 35% заявили, що їм подобаються "погані дівчата", такі як голлівудські акторки Анджеліна Джолі, Меган Фокс і уельська співачка Шарлотт Черч. 14% привертають такі жінки, які можуть постояти за себе.

Варто зазначити, що результати аналогічного дослідження серед жінок не принципово відрізняються від опитування представників сильної статі. 60% жінок теж цікавляться, перш за все, чоловіками, які обіймають високі посади. А кожна шоста також знаходить привабливими хуліганів, на кшталт ірландського актора Коліна Фаррелла і шотландця Джеральда Батлера.

Стюарт Ленг, маркетинговий директор комп'ютерної гри The Sims Medieval, розцінює результати дослідження як показник все більшої інтеграції жінок у суспільне життя. Втім, в тому, що дам приваблюють "погані хлопці", на його думку, є щось від Середньовіччя.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки люблять сексуальних бізнес-леді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути