Ексклюзиви
середа, 10 листопада 2010 06:01

Жінки подушили своїх дітей

— Я до сина, а він не дихає. Начала робити іскуственне диханіє, трусити — нічого, — пояснює 36-річна Наталія Соколовська. Уночі 19 жовтня вві сні задушився її син 1-місячний Микола.

Наталія з чоловіком і двома синами жила в селі Бохоники під Вінницею. Увечері 18 жовтня жінка посварилася з чоловіком. Із молодшим сином поїхала до сестри в село Чернятин Калинівського району.

— Випили на двох пляшку вина, хоч п'янки не було, — розповідає начальник Калинівського райвідділу міліції Микола Господарець. — Там для цього й умов не було — "шевченківська хата", продуктів немає.

— Синуля спав у люльці, — згадує Наталія.

— Уночі проснувся, я йому дала дитячої смєсі. Так гарно заснув, сопів у мене біля грудей. Жалко було переложувати назад.

Хлопчика поховали 21 жовтня. Організувала похорон матір Наталії.

— Наталя безвідповідально ставиться до дітей, — каже голова Чернятинської сільради Олександр Злотник, 39 років. — У неї одна горілка в хаті. Получає на дитину 1400 гривень, і всі пропиває. І той старший синок вєчно замурзаний, напівголодний. Живуть одним днем. У Наталі є ще старша дочка, їй 19 років. Теж уже заміж вийшла і теж народила.

Проти Наталії порушили кримінальну справу за вбивство з необережності. Завершення слідства вона чекає на підписці про невиїзд. Її планують позбавити батьківських прав, до того ж загрожує до п'яти років в'язниці.


23 жовтня в селі Андрушівка Погребищенського району задушилася вві сні 1-місячна Руслана Фірсакова. Її матір, 37-річна Світлана Ярошук, занадто туго зав'язала дівчинці шапку.

— Казала, що дитина захворіла. І щоб не змерзла вночі, одягнула їй шапочку. Зранку побачила, що дитина не дихає, — говорить голова Андрушівської сільради Олександр Бевзюк, 62 роки. — Що там казати? Халатно відносилася до дітей, та й все!

Світлана Ярошук має четверо дітей від першого чоловіка. Із другим живе у цивільному шлюбі.

Зараз ви читаєте новину «Жінки подушили своїх дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути