Ексклюзиви
середа, 28 листопада 2012 05:15

Вікторові Батієнку зашили рота

Третій тиждень 40-річний Віктор Батієнко із міста Миргород на Полтавщині харчується лише водою і бульйонами. 9 листопада лікарі зашили йому рота, бо зламав нижню щелепу.

— 8 листопада вертався з роботи велосипедом, — каже Віктор Батієнко. Говорить повільно, гортанно, крізь зуби. Губи напіввідкриті. — Біля нафтобази на вулиці Вокзальній з-за повороту виїхала машина, засліпила. Шофер бачив і мене, і ту яму. Не притормозив, дальнє не виключив. Я впав у котлован, який вирили на дорозі.

Водій легковика не зупинився.

— Хтозна, скільки я був у відключці, — продовжує Батієнко. — Прийшов до тями — все як у тумані. Вилізти не можу. Яма глибиною до 3 метрів, внизу по коліна болота. Людей на вулиці нема. Якийсь чоловік почув мої стогони, поміг вибратися. Спитав: "У вас усе нормально?" і побіг на поїзд. Я сам дійшов додому. Вже там побачив, що права щока тріснула, кров запеклася. У лікарні сказали: перелом щелепи, поставили шини.

Котлован напівзасипаний. Від нього до приватної садиби йде напівзасипаний рів. З хати виходить жінка, називається Оленою.

— Це наш котлован, — говорить. — Не знала, що в нього хтось падав. Ми в хату воду заводимо, біля дороги врізалися. Розрито було днів два, поки колодязь викладали. Увесь час з обох боків ями було обгороджено, стояли знаки. На роботи є всі дозволи, навіть із ДАІ давали дозвіл на риття.

Віктор Батієнко витратив на лікування 1,5 тис. грн. Лікарі мають зняти шини за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Вікторові Батієнку зашили рота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути