Ексклюзиви
четвер, 27 листопада 2008 18:51

Валентин Ліщук підстрелив тещу

Після сварки із зятем 64-річна Ганна Д"ячок із селища Томашгород Рокитнівського району Рівненщини опинилася в лікарні. 34-річний Валентин Ліщук прострелив їй ноги.

— Ганна живе окремо. Її донька Люба із чоловіком і двома дітьми мешкають на квартирі, — розповідає сільський голова Марія Гіс, 47 років. — Не знаю, що сталося між подружжям, але Люба раптом подала на розлучення.

12 листопада Любов Ліщук, 28 років, зібрала речі та пішла із дітьми до матері. Увечері чоловік повернувся додому. Не застав нікого. Розлютився, схопив рушницю й побіг до тещі.

Ганна почула грюкіт у двері. Пішла відчиняти. Валентин увірвався й став вимагати побачити дружину. Перелякана пенсіонерка спробувала втихомирити зятя. Він почав стріляти. Влучив тещі під колінами, в гомілку та стегно.

— Постріл був зроблений із зареєстрованої мисливської рушниці "ТОЗ-63" 16 калібру, — розповідає старший інспектор Михайло Мельник з обласної міліції. — Медики нарахували на ногах потерпілої 13 поранень від картечі. Нині вона перебуває в хірургічному відділенні районної лікарні. Її стан задовільний.

Жінку врятували сусіди. Вони почули галас у будинку, увірвалися й скрутили Ліщука.

— Добре хоч жива залишилася, — співчуває Гіс. — Дивно, що так сталося. Валентин — хороша, порядна людина. Виріс у багатодітній сім"ї, добрий господар. Раніше працював у лісництві. Досі з ним ніяких пригод не траплялося.

Зараз ви читаєте новину «Валентин Ліщук підстрелив тещу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути