Ексклюзиви
понеділок, 29 грудня 2008 17:21

У вбивстві школярки підозрюють сусіда

8-річну рівнянку Марію Лупань убили ввечері 23 грудня, коли дівчинка поверталася зі школи додому. Її знайшли у ліфті багатоповерхівки по вул. Ювілейній.

— Доня мала бути вдома о 18.30. Коли не прийшла, я став хвилюватися. Але й на думку не спало, що її могли вбити, — розповідає батько дівчинки Олексій Лупань.

Марійка жила з батьком, сестрою, бабусею та дідусем. Її матір позбавили батьківських прав. 13-річна сестра часто забирала Марійку зі школи, однак цього разу та поверталася сама.

— У ліфт із незнайомою людиною Марійка не зайшла б, — пояснює Олексій Лупань. — Вона була чемною, привітною дитиною, добре навчалася. Тепер докоряю собі, чому не провів її додому сам. 7 січня в Марійки мав бути день народження.

Багатоповерхівка на Ювілейній обладнана домофоном. Сторонні люди сюди зайти не можуть. Родичі Марії кажуть, що того вечора дівчинка додому не дзвонила. Її впустив хтось із жителів будинку.

Тіло дівчинки передали на розтин. Є версія, що її зґвалтували. У нападі міліціонери підозрюють 34-річного сусіда Павла. Він двічі був засуджений за спроби зґвалтування дітей. Сусіди не здогадувалися про кримінальне минуле чоловіка. Інакше, кажуть, попередили б своїх дітей.

Зараз ви читаєте новину «У вбивстві школярки підозрюють сусіда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути