Ексклюзиви
вівторок, 10 лютого 2009 17:31

У шоу "Дім-2" туалетного паперу вистачило на дві години

Автор: фото з архіву Романа Заданюка
  Вінничанин Роман Заданюк із новою учасницею шоу ”Дім-2” Оленою Бодріловою влаштували пікнік неподалік Москви. Після участі у проекті чоловік залишився у Москві працювати моделлю
Вінничанин Роман Заданюк із новою учасницею шоу ”Дім-2” Оленою Бодріловою влаштували пікнік неподалік Москви. Після участі у проекті чоловік залишився у Москві працювати моделлю

— Із першого дня зрозумів, що довго в тому проекті не залишуся, — розповідає вінничанин 33-річний Роман Заданюк. Він 9 днів був учасником реаліті-шоу "Дім-2". — Там довелося спати без подушки та одіяла. Їх просто не було. Та це ще квіточки.

"Дім-2" транслює російський телеканал "ТНТ". 28 учасників заселяють у три двоповерхових будинки у селищі Нахабино під Москвою. Люди там живуть, спілкуються, конфліктують, фліртують. На території встановлено відеокамери, які передають відео на канал. Учасникам заборонено виходити за територію будинків. Виграє той, хто протримається найдовше.

14 січня Роман прийшов на відбір учасників. Наступного дня його запросили приїхати на знімальний майданчик до Нахабина.

"Кучерявенький, — представляли Заданюка в ефірі. — Он пришел сразу к двум девушкам-подружкам — Наде Ермаковой и Риме Пенджиевой. Как девушкам делить любвеобильного поклонника? А никак. Рома предложил создать шведскую семью. "За нами не постоит", — обрадовалась Пенджиева, ответив и за Надю".

— Ведуча проекту Ольга Бузова просто шикарна дівчина, — зазначає вінничанин. — За всіх переживає. Знає, як нам там важко, бо раніше теж брала участь у проекті. У Ксюші Собчак такі красиві зелені очі! Тільки вона їх постійно ховає за окулярами.

За умовами проекту кожен має завести постійну пару.

— Про яку любов там можна думати, коли у шлунку черв"як повісився! — сміється Роман. — Там голодовка у прямому смислі. Їсти завозять раз на чотири дні. Картошки — всього по п"ять кілограм, дешева докторська ковбаса, на яку дивитися не можеш, і куча макаронів. Усе з"їдається за день, бо всього мало. Наступні три дні всі голодують. Перебиваються чаєм та кавою. За дев"ять днів я схуд на шість кіло. Відеокамери, через які спостерігають за учасниками, вмонтовано скрізь. Працюють цілодобово.

Новачкам проекту забороняють користуватися комп"ютером до півночі.

— Якось з одним зі старожилів "Дому" Рустамом Сонце вдень залізли в Інтернет, — веде далі Рома. — З апаратної мені зробили зауваження. Коли намагався щось заперечити, перебили: "Пробудеш на проекті три роки, як Рустам, то й тобі можна буде порушувати правила".

На дев"ятий день вінничанин покинув проект за власним бажанням.

— Усі були здивовані, — каже. — Бо з усіма здружився. Дивно, але того, що відбувається у "Домі", показують всього 9 відсотків. І чомусь тільки сварки та ревнощі. Всім дівчатам я подарував по троянді, а Римі Пенджиєвій великий букет. Вона мені більше за всіх учасниць сподобалася. Коли йшов, сказав, що тут немає того, що потрібно чоловікові. Просто не хотів на весь світ крикнути, що тут харчування — гівно та немає сексу. Та й набридло, що туалетна бумага була всього лиш дві години, і то у день завозу продуктів.

"Дім-2" транслюють із 2004-го. Нещодавно громадська рада з питань моралі на телебаченні Росії заявила, що шоу варто закрити. Мовляв, проект виходить за рамки пристойності.

— Керівництво каналу треба оштрафувати за нецензурщину, — каже голова прес-центру Московського патріархату протоієрей Всеволод Чаплін. — Сума штрафу має становити 5 відсотків від фінансового обороту компанії.

Зараз ви читаєте новину «У шоу "Дім-2" туалетного паперу вистачило на дві години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути