Ексклюзиви
вівторок, 27 січня 2009 18:02

Тетяна Ширенко замовила вбивство чоловіка за 8 тисяч доларів

5 січня в селищі Пісочин під Харковом знайшли тіло 24-річного Дмитра Ширенка. Чоловік був задушений мотузкою.

— Він сидів на передньому сидінні власних "жигулів". У такому положенні пробув майже три доби, — розповідає начальник Харківського райвідділу міліції Юрій Гладік.

Слідчі почали шукати вбивць. Вийшли на 35-річного Сергія Підгірного та Руслана Ключка, 31 рік.

— Вони вбили Дмитра на замовлення його дружини, — продовжує Гладік. — Подзвонили йому як клієнти і замовили таксі. Попросили забрати їх із нічного клубу на Холодній горі в Харкові. Поїхали до Пісочину. Коли Дмитро зупинився, накинули на шию зашморг.

Чоловіки зізналися, що за вбивство 26-річна Тетяна Ширенко пообіцяла їм $8 тис. 4,5 тис. грн віддала спочатку, решту мала принести по завершенні роботи.

— Жінка хотіла позбутися чоловіка через те, що він її зраджував і бив, — кажуть у прес-службі обласної міліції. — Вона вже намагалася його отруїти: кілька тижнів поспіль домішувала в їжу отруйні гриби — бліді поганки. Та організм чоловіка витримав. Обійшлося легким отруєнням.

Дмитро й Тетяна були одружені три роки.

Збирався залишити їй і квартиру, і машину, аби тільки здихатися домашнього пекла

— Спочатку жили душа в душу, — плаче 52-річна Валентина Олексіївна, мати Дмитра. — І бідність була, і нестатки. Усе пережили. Тільки почали на ноги ставати, і таке сталося.

Дівчина приїхала до Харкова із села.

— Жила тут, бідувала, кімнати по квартирах знімала, — розповідає Валентина Ширенко. — Діма такий працьовитий був, не цурався ніякої роботи, хоч освіти не мав. Працював спочатку водієм маршрутки, потім двірником пішов, аби квартиру отримати. Дали їм квартиру в колишньому бараку. Таке було все занехаяне. Ми з батьком їм допомагали в усьому, іноді й двір виходили за Діму замітати. Зробили разом ремонт, провели туди воду, каналізацію, бо туалет до того був на дворі. Купили сину старенькі "жигулі", він ночами ними таксував. Заробляв непогано. І по 800 гривень за ніч приносив, і по тисячі.

Жінка впевнена, що невістка зраджувала її синові. Дмитро нервував, бив дружину.

— Діма мені говорив, що хоче з нею розлучитися, знайти собі гарну дівчину. Збирався залишити їй і квартиру, і машину, аби тільки здихатися домашнього пекла. І от звільнився... Такої розв"язки не очікував ніхто. Я досі не можу повірити, — втирає хустинкою сльози Валентина Олексіївна.

Підгірного та Ключка раніше вже засуджували. Вони погодилися на вбивство, бо були давніми знайомими Тетяни.

— Якщо донька насправді таке зробила, то нехай сидить у тюрмі, — зітхає Марія Вишко, мати Тетяни. — Ні квартири їхньої, ні машини нам не треба.

Тетяна Ширенко, Сергій Підгірний і Руслан Ключко сидять у слідчому ізоляторі. Їм загрожує до 15 років в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Тетяна Ширенко замовила вбивство чоловіка за 8 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути