четвер, 18 вересня 2008 07:09

Тіло пролежало в квартирі 10 років

10 років поспіль мешканці будинку N3 на бульв. Краматорський міста Краматорськ Донецької області не бачили своєї сусідки. Вважали, що 69-річна Елеонора Фалеєва виїхала до родичів, а квартиру зачинила. До міліції не зверталися.

У серпні в помешканні пенсіонерки прорвало водопровідну трубу.

— За нашої присутності ЖЕКівці зламали двері, — каже прес-офіцер Краматорського управління міліції Михайло Лобанець. — Тіло господині лежало у вітальні. Порядок речей не порушений, ознак насилля немає, двері закриті зсередини. Очевидно, жінка померла власною смертю.

Фалеєва жила сама. Родичів і друзів не мала, з сусідами не товаришувала. Подейкують, що була замкнутою. Востаннє її бачили у грудні 1997 року. Нині жінці виповнилося б 79 років.

— Трупного запаху сусіди не відчували, — веде далі Лобанець. — Тіло висохло, перетворилося на мумію. Фактично залишився обтягнутий шкірою скелет.

До літа 1998-го жінці нараховували пенсію. Перестали, бо гроші ніхто не забирав. Згадували про пенсіонерку лише комунальники. Щомісяця приносили рахунки за сплату послуг й засовували у вхідні двері. Загальна сума боргу — майже 7 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Тіло пролежало в квартирі 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути