четвер, 04 січня 2018 07:40

Подружжя Гордієнків із чотирма дітьми вчаділи у власній квартирі

У Івано-Франківську загинула родина Гордієнків. 39-річну Оксану з чоловіком Сергієм, 27 років, і чотирма дітьми — 14-річною Ївгою, Огнезаром, 10 років, 3-річною Веданою та Тіверою, 3 місяці, знайшли мертвими у їхній квартирі 30 грудня. Всі отруїлися чадним газом.

Оксана — відома в місті поетеса, психолог. Двох старших дітей народила в першому шлюбі. Попередня причина трагедії — неправильно введений у експлуатацію новий газовий котел, що встановив сусід. Також загинула сусідка родини 22-річна Людмила. Мешкала в квартирі поверхом вище. Поліція відкрила кримінальну справу за статтею "умисне вбивство".

Гордієнки цікавилася й відроджували старослов'янські традиції й цілительство.

— Вони вкладалися до сну. Спали лише наймолодші, коли все сталося, — каже знайома родини Марта Остапович, 27 років. — Між собою були дружні. Всі — талановиті. Оксана заснувала жіночий клуб "Натхнення", Івга грала ключові ролі в театрі "Жив був пес", писала й виконувала пісні до вистав. Сергій займався арт-майстернею "Диво Явір". Учив дітей готувати, вишивати, писати вірші, майструвати своїми руками. Озік любив барабани й техніку, Ведана була золота дівчинка, а Тівер не дожила навіть до свого першого дня народження. Недавно Оксана з Івгою пройшли кастинг на фільм "Тільки диво", що зараз знімають у Буковелі. Це фентезійна казка.

— Про трагедію дізналася з новин. Із чоловіком одразу поїхали туди. До останнього сподівалися, це якась помилка, — говорить подруга родини 34-річна Людмила Лінник.

Вони мешкали в будинку на кілька квартир. За місяць до трагедії запрошували ріелтора. Він поставив малу суму, тому передумали продавати житло.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя Гордієнків із чотирма дітьми вчаділи у власній квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути