вівторок, 06 листопада 2007 07:11

Студенти хотіли вкрасти чотири телевізори

Перевдягнувшись працівниками сервісної служби фірми "Самсунґ", 19-річний Євген Паненко та 18-річний Олександр Здоровик спробували винести із зали чекання вокзалу залізничної станції "Полтава-Південна" чотири плазмові телевізори.

— Хлопці купили в секонд-хенді сині комбінезони. На кепках написали "Самсунґ", причепили фірмові бейджі, — розповідає 32-річний Валерій Сіденко з управління міліції Південної залізниці в Полтаві. — Обидва з Миргородського району. У Полтаві навчаються у вузах.

За словами Сіденка, хлопці зняли два телевізори. Ще два не встигли. До залізничного вокзалу приїхали на таксі. Демонтували прилади на очах у півсотні людей.

— До них підійшли працівники патрульної служби. Юнаки сказали, що вони працівники сервісного центру "Самсунґ". Телевізори знімають для профілактики, — веде далі Сіденко. — Коли міліціонери почали з"ясовувати, що це за центр, де знаходиться, — зізналися у крадіжці.

Вартість плазмового телевізора "Самсунґ" — 10 тис. 580 грн.

Хлопці розповідають, що часто чекали потяг на вокзалі. Бачили, як працівники фірми "Самсунґ" оглядають телевізори. Думали, один із викрадених поставити в гуртожитку, інші відвезти батькам.

Паненка та Здоровика до суду відпустили під розписку про невиїзд.

Зараз ви читаєте новину «Студенти хотіли вкрасти чотири телевізори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути