вівторок, 29 жовтня 2019 07:05

Собака покусав трьох жінок

Вівчарка покусала чотирьох людей у селі Тіньки Чигиринського району на Черкащині 24 жовтня. Собака втік із двору, коли господаря не було вдома.

— Кавказька вівчарка накинулася на 83-річну сусідку, яка замітала перед подвір'ям. Звалила її на землю. На допомогу прийшли інші селяни. Пес їх теж покусав. Троє чоловіків палицями загнали його у двір і зачинили хвіртку, — розповідає 30-річна Ірина Назарок із обласного центру екстреної медичної допомоги Черкас. — Медики забрали до лікарні трьох жінок 79, 80 і 83 роки. У них чисельні укуси, рани передпліччя і костей рук. Ще один чоловік, який допомагав ловити пса, від госпіталізації відмовився.

Господар собаки визнає вину та допомагає постраждалим.

— Ситуацію врегулювали. Господар пса — хороший чоловік. За інцидент вибачався, оплачує всім лікування, — розповідає 39-річна Леся Велика, секретар Тіньківської сільської ради. — Наскільки мені відомо, то двох уже виписують, одна ще буде в лікарні. Усе вийшло випадково. Пес завжди прив'язаний, а цього разу відірвався і побіг до качок. Сусідка побачила, почала відганяти від птиці, той на неї і накинувся.

Зараз ви читаєте новину «Собака покусав трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути