пʼятниця, 30 травня 2008 07:08

"ПриватБанк" пограбували за хвилину п"ятдесят секунд

27 травня о 14.40 до відділення банку N120 у Бабушкінському районі Дніпропетровська зайшов чоловік на вигляд років 30–35. Був одягнутий у чорну куртку, світлі джинси, сонцезахисні окуляри, на голові - картуз.

Відвідувачів у приміщенні не було. Чоловік закрив двері за засув, витягнув із поліетиленового пакета молота й почав дубасити броньоване скло каси. Касирці погрожував пістолетом. Коли скло розлетілося, заскочив усередину, забрав $26 тис. 3 тис. євро, 20 тис. грн і втік. Пограбування тривало хвилину 50 сек.

Охорони в банку не було. Касирка натиснула тривожну кнопку, міліція приїхала за 4 хв, однак нападника не спіймали. Тому, хто упіймає грабіжника, "ПриватБанк" обіцяє 100 тис. грн.

Це вже другий напад на "ПриватБанк" за місяць. 12 травня невідомий увірвався до відділення банку в Чернівцях. Розбив вітрину, вистрелив із пістолета в касирку й утік. Грошей забрати не встиг.

Улітку торік "ПриватБанк" грабували тричі. Нападники завдали збитків на 153 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «"ПриватБанк" пограбували за хвилину п"ятдесят секунд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути