середа, 28 січня 2009 17:57

Голова райадміністрації взяв 150 тисяч доларів хабара

Минулого вівторка міліціонери затримали 36-річного Ігоря Ніколаєнка, голову  Новоодеської районної державної адміністрації Миколаївської області. Чиновника спіймали, коли він отримував $150 тис. Установили, що гроші він брав за виділення більше 20 га землі на території району.

— Це найбільший хабар в історії Миколаївської області, коли чиновника спіймали в момент передачі грошей, — кажуть в обласному управлінні міліції.

Проти чиновника порушили кримінальну справу. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Ніколаєнко має дружину та сина. У Миколаївському державному педагогічному інституті отримав фах учителя історії та правознавства, в Одеському регіональному інституті державного управління при президенту України став магістром держуправління. На посаді виконуючого обов"язки голови райдержадміністрації працює з лютого 2008 року.

Торік у вересні депутати Новоодеської районної ради висловили Ніколаєнку недовіру. За місяць на дошці пошани райдержадміністрації з"явився напис — "Ніколаєнко-хабарник".

Зараз ви читаєте новину «Голова райадміністрації взяв 150 тисяч доларів хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути