пʼятниця, 08 вересня 2017 06:20

Поліцейські обшукали офіси Димінського

Слідчі обшукали офіси 62-річного Петра Димінського вранці 6 вересня. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканалу ZIK. Перевіряють його причетність до загибелі Наталії Тріли, 31 рік, зі Львова. 18 серпня близько 15:00 на трасі Львів — Краковець її "Опель" протаранив "Мерседес". Провину на себе взяв охоронець мільйонера — 43-річний Андрій Борщ. Проте родичі загиб­лої стверджують — за кермом "Мерседеса" був Димінський.

— Мета обшуків — знайти зразки ДНК Петра Димінського. Їх порівняють із тими, що виявили в салоні "Мерседеса", — каже народний депутат і радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, 38 років. — Димінський два тижні тому вилетів приватним літаком зі Львова до швейцарської Женеви. Досі не повернувся. Чому? Кожен може зробити своє припущення. У мене воно теж є. Поки що він фігурує у справі, як свідок. Але процесуальний статус може змінитися.

Справою займається Головне слідче управління Києва. Правоохоронці тричі викликали Петра Димінського на допит. Жодного разу не з'явився. У Нацполіції готують клопотання про примусове притягнення мільйонера на допит.

Наталія була єдиною донькою 52-річної Марії Тріли. Жила в селі Ямельня Яворівського району на Львівщині. Восени мала вийти заміж. Працювала в IT-компанії у Львові. Її поховали у весільній сукні 20 серпня.

5 вересня із СІЗО під домашній арешт відпустили Андрія Борща.

На момент аварії не він був за кермом "Мерседеса", підтвердила експертиза ДНК. Також суд узяв до уваги стан здоров'я чоловіка. Має онкологічне захворювання, за словами його адвоката.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські обшукали офіси Димінського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути