пʼятниця, 28 квітня 2017 00:30

Олену Гето вдарив ножем колишній однокласник

Автор: ФОТО З САЙТА www.vk.com
  Олену Гето зі Львова закривавленою знайшли сусіди. Вона померла дорогою до лікарні
Олену Гето зі Львова закривавленою знайшли сусіди. Вона померла дорогою до лікарні

21 квітня у Львові поховали 22-річну Олену Гето. Її тричі вдарив ножем Павло Іськів, 21 рік. Після цього стрибнув із вікна сьомого ­поверху. Лишився живий. Олена померла від крововтрати дорогою до лікарні.

Олена та Павло були однокласниками.

— Паша любив Лєну. Вони раніше зустрічалися. Півроку, як розійшлися. Сильно через це переживав. Деякий час лежав у психлікарні з депресією. Того дня прийшов до неї поговорити. Визвав по телефону. Був із старшою сестрою. Лєна вийшла до них із квартири в коридор, — розповідає 22-річна Анастасія, знайома Олени. — Паша просив у неї пробачення. Хотів, щоб знову були разом. Лєна відмовила, покеп­кувала з нього. Розізлився. Витяг із кишені ножа й почав її різати. Сестрі не вдалося зупинити Пашу.

— Тричі вдарив дівчину ножем у груди й живіт. Навколо все було залите кров'ю, — каже 31-річна Юлія Куницька з Франківського районного відділу поліції. — Олену побачили сусіди, викликали "швидку". Тим часом хлопець піднявся на сьомий поверх і викинувся з вікна. Упав на дашок над під'їздом. Це його врятувало від загибелі. Забрали до лікарні.

— Має численні переломи кісток, забій грудної клітки. Його стан важкий, — говорить про Іськіва 43-річний Ігор Стояновський, заступник головного лікаря 8-ї лікарні.

Олена Гето навчалася на п'ятому курсі географічного факультету Львівського національного університету імені Франка. Багато подорожувала. Займалася танцями — бальними, сальсою. Мешкала з матір'ю та вітчимом. Має старшого брата Романа й зведену сестру. Павло — курсант військового училища.

— Оленка — світла і позитивна дівчина. Усмішка ніколи не сходила з її лиця. Вчилася на "відмінно", була старостою групи. Прекрасний організатор. Брала участь у всіх університетських заходах, — розповідає викладач 32-річна Ольга ­Мамчур.

Зараз ви читаєте новину «Олену Гето вдарив ножем колишній однокласник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути