середа, 13 серпня 2008 07:07

Олександра Гомоля убив будівельник

49-річного Олександра Гомоля закололи сусіди в дачному селищі Кам"яногірське Костопільського району Рівненщини. Чоловік заборгував їм гроші.

Гомоль працював коптильником риби на приватному підприємстві в Рівному. Дружини й дітей не мав. Щоліта жив з батьками на дачі. Митися їздили до квартири в обласний центр.

Цього року родина захотіла встановити на дачі ванну. Мати дала Олександрові 500 грн із пенсії на сантехніку.

— Син узяв гроші і зник. Повернувся за два дні, — розповідає районний прокурор Юрій Мельник. — Сказав, що нічого не купив, а гроші пропив із приятелями. Пообіцяв повернути із зарплатні.

Незадовго до того Олександр познайомився з сусідами 27-річним Сергієм Ляховичем, його братом Петром, 21 рік, та їхнім товаришем Андрієм. Чоловіки підробляли будівельниками, пообіцяли зробити ремонт і Гомолям.

На початку серпня Гомоль домовився про роботу. Робітники погодилися, однак кілька разів підвищували ціну. По обіді 5 серпня Олександр поїхав з будівельниками на дачу Ляховичів. Наступного дня там знайшли його тіло. Селяни кажуть, чоловік заборгував братам кількасот гривень.

— Компанія випивала. Гомоль посварився із господарем дачі й загинув у бійці. На його тілі було 10 ножових поранень, ушкоджена гортань, — каже Олег Твардовський з районної міліції.

У вбивстві чоловіка підозрюють Сергія Ляховича. Він двічі сидів у в"язниці, звільнився 9 місяців тому.

Зараз ви читаєте новину «Олександра Гомоля убив будівельник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути