субота, 22 вересня 2007 07:01

Наталію Білоус звинувачують у звідництві

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Наталія Білоус разом з донькою Оленою на власному подвір'ї у селі Глибочок Новоушицького району на Хмельниччині. Жінка запевняє, що її підставив мешканець сусіднього села Віталій Шеремета
Наталія Білоус разом з донькою Оленою на власному подвір'ї у селі Глибочок Новоушицького району на Хмельниччині. Жінка запевняє, що її підставив мешканець сусіднього села Віталій Шеремета

Увечері 27 серпня до будинку 32-річної Наталії Білоус із села Глибочок Новоушицького району на Хмельниччині зайшли двоє міліціонерів у цивільному. Не представлялися. Попросили віддати доньку, 15-річну Олену. Мовляв, хочуть розважитися з нею на березі Дністра.

За секс із донькою мати наперед узяла 200 грн. Олена погодилася, сіла в машину. Правоохоронці показали свої посвідчення й повезли обох жінок до райвідділу. За звідництво проти Наталії Білоус порушили кримінальну справу.

— Нам казали про цю сім"ю, але ми вирішили все перевірити, — каже оперуповноважений кримінальної міліції у справах неповнолітніх райвідділу Анатолій Березюк. — Усе підтвердилося.

Наталія Білоус живе в невеликій хаті майже на околиці села. Подвір"я заросло кущами, від паркана лишилося всього кілька дощок. На натягнутому між стовпами дроті висять дитячі пелюшки.

Із літньої кухні виходить жінка років 60. Із хати за нею визирають кілька чоловіків й одразу починають галасувати. До будинку запрошують неохоче.

У хаті вогко, на столах розкидані крихти хліба. У вітальні праворуч входу стоїть старий сервант, уздовж інших двох стін розставлені чотири ліжка. Виявляється, тут лише офіційно мешкають дев"ятеро осіб: Наталя Білоус із донькою Оленою та матір"ю Галиною, брат Михайло з дружиною та сином, брат Вадим, сестра Лілія з чоловіком. Галині — 54 роки, вона найстарша. Наймолодшому Юрі — два місяці.

Окрім Олени, Наталія має ще двох дітей: 10-річного сина Миколу й 9-річну доньку Марину. Вони навчаються в Новоушицькій школі-інтернаті. Батько всіх трьох — Микола Мельник. Він живе в сусідньому селі Куражин. Із Білоус не були розписані.

— Того вечора прийшли два мусора, — згадує жінка. — Один повний, із золотою цепочкою і перснем. Сказали поїхати до Нової Ушиці, дали 200 гривень. Потім уже за селом сказали, щоб моя донька надала їм секс-послуги. Я сказала: "Стоп!". Але за селом нас перестріла інша машина й повезла в район. Якби я таке робила, то я б ходила в золоті.

У хаті лише офіційно мешкають дев"ятеро

Під час розмови в хаті здіймається лемент. Гуртом запевняють, що Наталію підставили.

— Це Віталій Шеремета з сусіднього села Івашківці міліцію навів, — впевнена жінка. — Колись приходив і попросив віддати Лєну йому за жінку. Я не дала.

Олена Білоус навчалася з братом і сестрою в Новоушицькій школі-інтернаті, однак утекла звідти.

— Я не хочу там учитися, — каже дівчина. — Там із мене сміються, не знаю чому. А з мамою краще.

— Те, що Наталія Білоус веде аморальний спосіб життя, — правда, — зізнається голова селищної ради Василь Поляруш. — А чи торгує донькою, не знаю, за руку не ловив. Наталія отримує гроші за двох дітей. Я в магазині перевіряв. Вони купують крупу, муку, масло. Але чи доходить все це до дітей — невідомо.

Односельці про родину Білоус говорять неохоче.

— Що вкрадуть, із того й живуть, — зітхає жителька Глибочка Ольга. — Ще отримують пособіє на дітей. У тій сім"ї може бути все що завгодно.

За звідництво Наталії Білоус загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Білоус звинувачують у звідництві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути