Ексклюзиви
четвер, 03 липня 2008 07:15

На смітнику знайшли мертву новонароджену

21 червня опівдні працівники Біликівського сміттєзвалища Миргородського району Полтавської області знайшли рожевий пакет від підгузників із мертвим немовлям. У пакеті була чорнява дівчинка вагою понад 3 кг.

— За вихідні перевірили жінок, які були чи є на обліку в міліції, з неблагополучних родин, тих, що народжували не в пологовому, — розповідає начальник кримінальної міліції Миргородського міськвідділу 35-річний Володимир Піскун.

Міліціонери опитали 200 жінок. Визначили чотири сміттєві контейнери, куди породілля могла викинути пакет із дитиною. Вони розташовані на вулицях Незалежності, Якова Усика, Панаса Мирного, поряд із магазином "Імідж" у місті Миргород. Просять лікарів повідомляти про жінок, які звертатимуться за післяпологовою допомогою.

Нині тіло у Полтаві. Там проводять судово-медичну експертизу. Поки що не визначили, народилася дівчинка мертвою чи живою. Відомо, що вона з"явилася на світ між третьою-четвертою годинами ранку 21 червня. У контейнер її викинули до 06.00. Сміття в Миргороді збирають із восьмої ранку. Міліціонери підозрюють, що жінка має 12-місячну дитину. Вони просять усіх, хто бачив, як викидали у смітник великий рожевий пакет з-під підгузників, повідомити до міського відділу міліції. Можливо, хтось знає жінку, яка була вагітною, але до лікарні не зверталася. Вона може бути приїжджою.

Зараз ви читаєте новину «На смітнику знайшли мертву новонароджену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути