Ексклюзиви
вівторок, 27 вересня 2011 08:00

КрАЗ прикували ланцюгом до готелю

Автор: фото: микола марченко
  Вантажівка КрАЗ прикута ланцюгом до готельно-ресторанного комплексу ”Миргород” у однойменному місті Полтавської області. Так власниця закладу протестує проти забудови  двору
Вантажівка КрАЗ прикута ланцюгом до готельно-ресторанного комплексу ”Миргород” у однойменному місті Полтавської області. Так власниця закладу протестує проти забудови двору

У центрі міста Миргород на Полтавщині стоїть КрАЗ. Його прикувала до свого готельно-ресторанного комплексу "Миргород" киянка Людмила Кримець. Вантажівка перекриває прохід до кафе "Зелений сад". Заклади ділять перший поверх багатоповерхівки.

— Я просила міськраду дати землю біля готелю мені в оренду, — пояснює Людмила Кримець, 41 рік. — Відмовили. От я і поставила КрАЗа біля свого ресторану, бо територію поряд незаконно хотіли забудувати. Маю на це право.

Кафе "Зелений сад" хочуть відкрити, однак вантажівка заважає.

— Я маю в оренді біля свого кафе 90 "квадратів", — каже 38-річна Ольга Гребенюк, власниця кафе "Зелений сад". — Ще два роки тому почала прибудовувати літній майданчик. Перед тим отримала всі дозволи. Тут прибігла ця Кримець, накинулася на будівельників, розкидала матеріали. Через пару днів аж із Харкова пригнала цей КрАЗ, поставила біля порога мого кафе. Я не зважала, робила в кафе "внутрянку". А влітку цього року вона найняла робітників і вирвала із землі каналізаційну та водопровідну труби, що йдуть до кафе та міні-готелю "Еней", який поряд із нами. Я їх відновила. Тоді вона забила каналізацію ганчір'ям і монтажною піною. Ми знову все почистили.

Порозумітися жінки не можуть.

— Уже й перестали на цей КрАЗ зважати, — продовжує Ольга Гребенюк. — Закінчили фасад, запланували за два тижні відкриття. Але ця істеричка наказала облити машину якимсь смердючим маслом. У ніч на 17 вересня каналізаційну трубу знову  запінили, люки заварили. Я вже два роки щомісяця плачу 500 гривень за оренду землі й 700 — за кафе, а ми досі не можемо працювати.

Комісія з представників влади зобов'язала Людмилу Кримець забрати вантажівку, бо псує архітектурний вигляд міста.

Вона цього не зробила. Не реагує і міліція. Городяни кажуть, Людмила Кримець має знайомих у Службі безпеки України.

— Стосовно каналізації, то готель "Миргород" я викупила ще 2002 року з усіма комунікаціями, — пояснює Людмила Кримець. — Про відкриття кафе "Зелений сад" чую вперше. А стосовно мастила, то я просто провела технічну змазку машини.

Зараз ви читаєте новину «КрАЗ прикували ланцюгом до готелю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути