Ексклюзиви
четвер, 19 вересня 2024 18:43

"Я не такого очікував" - 79-річний Майкл Дуглас сказав, що думає про українців і столицю
8

Майкл Дуглас поділився враженнями від українців і столиці
Фото: instagram.com/michaelkirkdouglas
Майкл Дуглас поділився враженнями від українців і столиці
Майкл Дуглас поділився враженнями від українців і столиці
Майкл Дуглас поділився враженнями від українців і столиці
Майкл Дуглас поділився враженнями від українців і столиці

Американський актор та продюсер 79-річний Майкл Дуглас, який нещодавно відвідав Україну, поділився враженнями від столиці та людей.

У своєму Instagram знаменитість опублікував фото з Києва.

"Як ви знаєте, Україна перебуває під жахливою, жахливою війною з Росією, тож зараз трохи складно діставатися Києва, її столиці. Вам треба проїхати 11 годин потягом від польського кордону до Києва. Те, куди ми приїхали, виявилося чарівним містом, справді чарівним містом, я не такого очікував", - зізнався чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олена Зеленська в діловому образі приїхала до Львова: фото

Додав, що уявляв Україну як Східну Німеччину до падіння Берлінської стіни. Однак його думка змінилася.

"Неймовірна культура, прекрасні ресторани та вражаюча енергетика. Враховуючи обставини, є невелика кількість руйнувань, правда, ми бачили дитячу лікарню, найбільшу в усій Україні, яка повністю зруйнована, і чітко зрозуміло, що то було не помилково. Деякі будівлі досі стоять, але знадобиться багато роботи. Що ми з Діланом винесли звідти, так те, які там люди, неймовірний дух. Коли ти думаєш, що відбувалося з Україною, починаючи від режиму Сталіна і Другої світової війни, а згодом вона виявилася змушена битися та боронити свої понад 30 років демократії, це неймовірне місце та велике нагадування всім нам про важливість свободи, демократії і того, як треба працювати заради них", - зазначив Дуглас.

Наостанок Майкл подякував президенту Володимиру Зеленскому і першій леді Олені Зеленській за запрошення. Актор закликав аудиторію донатити на допомогу Україні.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

Раніше Дуглас виступив на культурній платформі "Україна відкрита для світу" у Києві за підтримки Міністерства культури та стратегічних комунікацій України. Актор висловив захоплення гімном України, мужністю українського народу і культурним багатством країни.

Зараз ви читаєте новину «"Я не такого очікував" - 79-річний Майкл Дуглас сказав, що думає про українців і столицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути