пʼятниця, 25 лютого 2011 03:00

Головний лікар перерізав собі вени

18 лютого перерізав собі вени 68-річний Олександр Миндюк, головний лікар Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру у Львові. Його знайшли мертвим у кабінеті.

— Працівники центру шоковані, — розповідає телефоном начальник медичної частини лікарні Зиновій Іваськевич, 61 рік. — Олександр Володимирович був ініціатором створення нашої лікарні. 1990-го "вибивав" це приміщення в обкому, щоб лікувати дітей. Пропрацював головним лікарем 20 років.

Медичний центр у Львові відомий як "чорнобильська лікарня", або "лікарня Миндюка". Останні два тижні головлікар був на лікарняному.

— Мав два пріоритети в житті: сім'я і робота, — каже начмед. — Так складалися обставини, що робота часто переважала. Того дня прийшов із лікарняного, щоб узяти участь у розширеній нараді.

— Олександр Володимирович ніколи не виглядав на людину, яка може накласти на себе руки, — розповідає мати дитини, яку лікували в центрі. Називатися не хоче. — Кажуть, є дві версії самогубства. Перша — Миндюку відверто натякнули на звільнення. Він усю душу віддавав цій лікарні. Друга — він хворів на рак.

У передсмертній записці покійний просить нікого не звинувачувати у смерті. У нього залишилися дружина Марія, доньки Ірина та Ольга, син Андрій.

Зараз ви читаєте новину «Головний лікар перерізав собі вени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути