пʼятниця, 29 листопада 2019 07:30

Депутата районної ради знайшли застреленим у машині

У Кременчуку Полтавської області у власній "Тойоті" знайшли застреленим 47-річного Андрія Гаврилова. Поряд лежала мисливська рушниця. Був депутатом районної ради. Поліція підозрює самогубство.

Це сталося 20 листопада в Нагірній частині Кременчука. Тут розташований приватний сектор. Машина Гаврилова стояла на вулиці. Була замкнена і заведена.

— Тому й підозрюємо самогубство, — каже 33-річна Анна Васенко, з Кременчуцького відділу поліції. — Загиблий із сім'єю мешкав у Кременчуці, проте далеко від цього місця. В Нагірну частину приїхав до колеги.

Депутатом райради Андрій Гаврилов був із 2015 року. Очолював комісію з питань самоврядування, адміністративно-­територіального устрою, депутатської діяльності й етики, законності, правопорядку та боротьби з корупцією. Мав кілька магазинів з продажу м'яса — "М'ясна мануфактура", "Гаврилівські курчата", які закрив нещодавно. Друзі й колеги не вірять у самогубство.

— Андрій Федорович мав твердий чоловічий стрижень у характері. Він ніколи не пішов би на суїцид. Скоріше за все, це вбивство. Зараз не проблема відкрити чи закрити машину на відстані. Для цього є технології, — говорить 48-річний Андрій Дрофа, голова Кременчуцької районної ради, товариш Гаврилова. — Це не пов'язано з політикою, а з бізнесом. Він у нього навіть у нинішній час непогано розвивався. Може, хтось вирішив відібрати.

— Напередодні трагедії ми з Олександром Федоровичем провели з півдня разом. Обідали, будували політичні плани на майбутнє. Обговорювали участь у місцевих виборах, створення в районі найбільшої об'єднаної громади. Він був ще й меценатом. Хотів допомогти з будівництвом стадіону в селі Садки, звідки родом, — додає Андрій Олександрович.

У Андрія Гаврилова залишились дружина Наталія і дві дорослі доньки.

Зараз ви читаєте новину «Депутата районної ради знайшли застреленим у машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути