понеділок, 27 липня 2020 05:36

"Санекс Septix" відновить роботу старого септика

Затяжні літні дощі й різкий температурний перепад ­можуть вплинути на роботу септиків. Щоб уникнути ­проблем, власникам приватних будинків слід застосовувати біозасоби ТМ "Санекс Septix" щомісяця. Використовуючи їх, можна насолоджуватися літнім відпочинком на повну. Вони відновлять ­роботу навіть старого септика.

Біопродукт "Комплекс" знищить неприємні запахи, ароматизує повітря, відновить роботу дренажної системи вигрібних ям і септиків. Прочистить каналізаційні труби по всій довжині. Достатньо помістити таблетку в бачок чи кинути в яму. У пакеті їх чотири. Біопродукт протягом трьох місяців забезпечить роботу стічних труб і септика без додаткових витрат.

Біопрепарат "Нейтралізатор цвілі" усуває плісняву в міжплиткових швах у ванній кімнаті, навколо ванни, у віконних рамах і по всьому будинку. Засіб глибоко проникає у матеріал і знищує грибок.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. Покупку на суму від 1000 грн доставлять безкоштовно Укрпоштою та "Новою поштою".

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" відновить роботу старого септика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути