понеділок, 18 листопада 2019 00:30

"Санекс Septix" — це надійна допомога у будь-яку пору року

— Із чоловіком живемо в селі. Маємо ванну з туалетом в будинку. Щоб вигрібна яма не забивалася, користуємося "Санексом", — каже 50-річна Валентина Пиріг із села Буньковичі Старосамбірського району Львівської області.

"Санекс Septix" — біозасіб для переробки відходів вигрібних ям, септиків і каналізації. Біопродукт переробляє відходи на рідину без запаху, відновлює об'єм вигрібної ями й дренаж. Біозасоби ефективні влітку і взимку за будь-яких температур.

— Ще в них є зручний біо­препарат "Комплекс". Коли не маю часу, то кидаю одну таб­летку в зливний бачок унітаза. Він там очищує каналізаційну трубу і переробляє органічні відходи на рідину, — говорить Валентина Пиріг.

Ще один препарат із серії "­Санекс Septix" — це "Санекс Bio RO Septix", що ефективно вирішує проблеми за будь-якої температурі, в стоках із підвищеним вмістом солей і хімічних речовин, при використанні іонообмінних фільтрів. Препарат покращує й прискорює розкладання речовин у вигрібній ямі й ефективно очищає її в найагресивніших умовах.

Замовити біозасоби, а також отримати додаткову консультацію можна на сайті:

t-klio.dp.ua. При замовленні на суму від 500 грн беруть участь у розіграші подарунку — махрового халата.

Зараз ви читаєте новину «"Санекс Septix" — це надійна допомога у будь-яку пору року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути