Понеділок, 29 травня 2017 00:05

Редька стає солодшою від попелу

— Зараз купують і висівають редьку та всіляку зелень. За пару тижнів після висадки вже смакують салатами з неї, — каже Олена Михайленко, 36 років, із Білої Церкви. Продає насіння овочів на виставці.

— Редьку вкривають агроволокном. Розкладати слід не внатяжку, а так, щоб під час росту листя його піднімало. Захищає від холоду, який погіршує врожай. Оберігає від хрестоцвітих блошок, — підказує продавець.

— Підживлюють редьку розведеним у воді суперфосфатом, сечовиною і деревним попелом. Тоді буде солодша і соковитіша.

Редька не любить тінь. Від того, що рано посіяли чи рідко поливали, може піти у цвіт.

Зараз ви читаєте новину «Редька стає солодшою від попелу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 644
Голосування Куди плануєте поїхати після всіх карантинів?
  • До моря. У теплі краї
  • У туристичні міста Європи
  • Подорожуватиму Україною
  • Провідаю батьків / родичів
  • Працюватиму. На поїздки немає грошей
  • Мені карантин не заважав подорожувати
Переглянути