понеділок, 29 травня 2017 00:05

Редька стає солодшою від попелу

— Зараз купують і висівають редьку та всіляку зелень. За пару тижнів після висадки вже смакують салатами з неї, — каже Олена Михайленко, 36 років, із Білої Церкви. Продає насіння овочів на виставці.

— Редьку вкривають агроволокном. Розкладати слід не внатяжку, а так, щоб під час росту листя його піднімало. Захищає від холоду, який погіршує врожай. Оберігає від хрестоцвітих блошок, — підказує продавець.

— Підживлюють редьку розведеним у воді суперфосфатом, сечовиною і деревним попелом. Тоді буде солодша і соковитіша.

Редька не любить тінь. Від того, що рано посіяли чи рідко поливали, може піти у цвіт.

Зараз ви читаєте новину «Редька стає солодшою від попелу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути