четвер, 09 вересня 2021 05:30

Нові набори "Bio Septix" вирішують проблеми восени

Викачування відходів із вигрібної ями не вирішує проблем з її наповненням за тиждень. Обростання стінок жировою плівкою, швидке наповнення вигрібної ями і постійний неприємний запах. Знайома ситуація?

Біопродукти канадського виробництва "Bio Septix" створені саме для подолання цих та інших проблем. На українському ринку вони присутні понад 15 років. Регулярне щомісячне застосування біопродуктів позбавляє витрат на послуги асенізатора. Біопродукти забезпечують переробку відходів у септику, вигрібній ямі, дворовому туалеті. Спеціальна серія "Bio Septix" відповідає за підтримання чистоти каналізаційних труб у будівлі.

Опале листя — набридлива проблема власників приватних будинків восени. Сучасні господарі не палять листя, а перероб­ляють органічні відходи на якісне добриво. Біопродукт "Активатор компосту" легко впорається з листям, травою й іншою луговою органікою, а також із залишками овочів. Не завдаючи шкоди навколишньому середовищу, ви отримаєте якісний компост.

Набір біопродуктів зі знижкою замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(67) 633 52 33 вас проконсультують про дозування та використання біопродуктів "Bio Septix".

Зараз ви читаєте новину «Нові набори "Bio Septix" вирішують проблеми восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути