четвер, 02 грудня 2021 05:20

Мінітрактор допомагає в господарстві весь рік

— Два роки тому село так засипало снігом, що діти не могли дійти до школи. Відкидали вручну всім людом. Добре, що мав мінітрактора з додатковим обладнанням для прибирання снігу. Ним очищував сільські вулиці, — розповідає 43-річний Олег Дідик із Вільховця Кам'янець-Подільського району Хмельницької області.

— Односельці побачили це чудо й почали наймати мене на роботу. Навесні не мав жодного вільного дня й заробив чимало. Взимку техніка теж без діла не стоїть. Бо нею можна не тільки сніг відкидати, але й у теп­лицях поратися, перевозити вантажі.

Мінітрактор активний помічник у господарстві в будь-яку пору року. Навесні та восени справляється з усіма роботами в полі — садіння, обробка, збір урожаю. Влітку його можна використовувати для косіння трави, кропіння городу.

— Дорогий агрегат не брав. Потужністю 12 кінських сил вистачає з головою. Зі шнековим снігоприбирачем обійшовся 80 тисяч гривень. При ­купівлі раджу звернути увагу на підсилювач керма, чи є привід на чотири колеса й рульове управління ними.

Важливий фактор — наявність місцевого дилера. З ним стане легше знайти необхідні запчас­тини.

— Для невеликих ділянок обирають мінітрактор потужністю 12–15 кінських сил. Окупиться такий за два роки, — розповідає менеджер із продажу сільськогосподарської техніки 43-річний Василь Кеба з Вінниці. — У комплекті є ґрунтофреза. Інше причіпне обладнання — культиватор, шнековий снігоприбирач, плуги, косарку та пристрій для різання дров можна докупити. Трактор обладнаний датчиками температури двигуна, тиску мастильної системи. Коробка передач має шість швидкостей уперед і дві — назад.

Така техніка витрачає вдвічі менше палива, ніж звичайний трактор. Бере не більш як літр солярки за годину, а це велика економія. Розвиває швидкість 20–25 км/год.

— Наші представники самі привозять техніку. Навчають користуватися. Грошей за доставку по області не беремо. На мінітрактори даємо річну гарантію, що передбачає технічне обслуговування професійними механіками, — додає Кеба.

Замовити мінітрактор можна за телефоном 0(67) 431 08 34. Працівники магазину підберуть найоптимальніший для вас ва­ріант.

Детальну інформацію дізнавайтеся в магазині фірми "Азимут" за адресою: м. Вінниця, вул. Брац­лавська (колишня Островського), 69, vintractor.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Мінітрактор допомагає в господарстві весь рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути