Ексклюзиви
понеділок, 09 вересня 2019 05:55

Біопродукти "Санекс Septix" незамінні у вирішенні проблем із вигрібними ямами

Понад 15 років на українському ринку представлені продукти торгової марки "Санекс Septix". Незмінна якість біопрепаратів канадського виробництва дозволяє ефективно і без додаткових витрат обслуговувати комунікації у приватному будинку та надвірному туалеті весь рік. Діють за будь-яких температур і дозволяють вигрібній ямі дихати. Біо­засоби також використовують для прочищення каналізації в багатоквартирних будинках.

Біопродукт "Універсал" із серії "Санекс Septix" очищує труби від жирів і залишків їжі по всій протяжності. Запобігає утворенню жирових пробок. Літрової пляшки вистачає на півроку профілактичного використання.

Ще один продукт із серії "Санекс Septix" — це "Нейтралізатор плісняви". Він глибоко проникає в оброблюваний матеріал. Бактерії працюють, знищуючи спори грибка. Також біозасіб позбавляє нальоту цвілі й запобігає появі грибків у кімнатах, ванній, підвалі й інших приміщеннях із підвищеною вологістю. Використовують також для профілактики цвілі.

На сайті t-klio.dp.ua замовляють біопродукти канадського виробника Nviron Biosolutions Inc. із додатковими приємними знижками.

Ваш дім потребує екологічної турботи. Біопродукти ТМ "Bio Septix Санекс" — якість, підтверджена часом.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Санекс Septix" незамінні у вирішенні проблем із вигрібними ямами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути