четвер, 12 квітня 2007 19:58

Без води салат стає гірким

На городі в Білій Церкві, що в Київській області, 37-річна киянка Ганна Рівненька цими вихідними сіятиме салат.

Вона вважає, що його треба садити на тому місці, де торік росли капуста, перець та помідори. А от після кабачків — в жодному разі. Земля під салат має бути добре вдобрена органічними добривами ще з минулого року.

— Вирощую салат різних видів — і листовий, і качанний. Вони холоду не бояться, тому чим раніше посію, тим швидше отримаю свіжі зелені листочки. Головне, щоб мороз не вдарив, — зауважує городниця.

Перед посівом Ганна добре перекопує грядку. Насінини салату дуже маленькі й закладають їх не глибоко, тому треба розбити всі грудочки. Так їм буде легше сходити.

— Грядку треба вчасно поливати. Бо в сухій землі салат стає в"ялим, сухим і гіркуватим, — додає жінка.

Щоб постійно мати свіжу зелень, Ганна Рівненька сіє салат кожні два тижні до кінця серпня.

Зараз ви читаєте новину «Без води салат стає гірким». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути