Ексклюзиви
понеділок, 22 липня 2019 13:41

Завтра попрощаються з відомим журналістом із Полтащини

Завтра попрощаються з відомим журналістом із Полтащини
Помер відомий журналіст з Полтавщини Дмитро Демиденко. Фото: Facebook

Увечері 20 липня помер відомий журналіст із Полтавщини 44-річний Дмитро Демиденко. Прощатимуться з ним 23 липня у двох містах області — Кременчуці та Полтаві.

Про це написала на сторінці у Facebook його дружина Олександра Демиденко.

"Прощання у Куременчуці у Свято-Миколаївському соборі відбудеться о 9:30. Далі поховання у Полтаві. Для полтавців збір о 12:30 біля ОЦЕВУМу. Кременчужани, хто бажає поїхати до Полтави, відпишіться, будь-ласка, мені в приват, щоб ми розуміли по місцях в автобусі. Дякую, що ви з нами", - зазначила Олександра Демиденко в повідомленні.

Дмитро багато років працював в обласній державній телерадіокомпанії "Лтава", а нині - в Кременчуцькій міській телекомпанії. Висвітлював спортивні події, коментував матчі. За його матеріалами стежать спортивні фанати Полтавщини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Немовля врятувало матір від раку

2017 року чоловікові діагностували гастрит, проте лікування не допомогло. Стан погіршувався. У приватній клініц йому вказали на вік і зауважили, що це симптоми чоловічих вікових змін у здоров'ї. Навесні 2018 року Дмитро потрапив на прийом до районного терапевта. Там звернули увагу на стан пацієнта і призначили повне обстеження. Висновок був невтішний - рак у третій стадії. Час і шанси на швидке одужання були втрачені. Дмитро Демиденко отримав у Полтаві передопераційний курс променевої терапії та декілька курсів хіміотерапії. Його вперше прооперували в Кременчуцькому онокдиспансері в липні торік, у серпні - вдруге. Потім знову були "хіміі".

Чоловік отримав понад 20 блоків хіміотерапевтичного лікування. Після тимчасового покращення самопочуття стало гірше. Дмитро різко втратив вагу. При обстеженні виявили вторинне ураження легень і печінки. Змінили тактику лікування. Медики казали, що таргетна терапія - єдине, що може допомогти Дмитру. Призначили дороговартісний препарат вектибікс. Небайдужі почали збирати кошти, проте не встигли. 20 липня він помер, тримаючи рідних за руку.

В Америці помер актор Макс Райт, якого знали за роллю батька сім'ї Танерів у серіалі "Альф". Йому було 75 років.

Зараз ви читаєте новину «Завтра попрощаються з відомим журналістом із Полтащини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути