Ексклюзиви
пʼятниця, 09 серпня 2019 17:06

Підозрюваного в стрілянині в центрі Полтави закрили в СІЗО

Підозрюваного в стрілянині в центрі Полтави закрили в СІЗО
Підозрюваного в стрілянині в центрі Полтави Віктора Малого взяли під варту. Фото: poltava.to

Октябрський районний суд міста Полтави призначив міру запобіжного заходу у вигляді взяття під варту для Віктора Малого. Чоловіка підозрюють у стрілянині в охоронця полтавського кафе "Ботанік".

Про це повідомила Полтавщина.

Обирали міру запобіжного заходу для Віктора Малого на судовому засіданні 8 серпня. Головувала суддя Ганна Андрієнко.

Підсудному інкримінують замах на умисне вбивство. Нагадаємо, пізно ввечері 6 серпня охоронець кафе "Ботанік" в центрі Полтави зробив зауваження чоловіку, який справляв природні потреби біля лавки на прилеглій до закладу громадського харчування території. Незнайомець застебнув штани, дістав із сумки зброю та зробив постріли в бік охоронця.

Запис із камери спостереження показали під час судового засідання. Підсудний заявив, що на відео не він - нібито в той самий час був сам удома. Натомість зять та онука підозрюваного на допиті у слідчих дали свідчення, що упізнали на відеозаписі Віктора Малого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повідомили, кого застрелили вночі на очах у свідків

Підсудний заявив, що вилучена під час обшуку в його помешканні зброя належить не йому. Визнав лише карабін. Каже, що все інше залишив на тимчасове зберігання приятель Сергій. Також - що не мав проблем із законом та звинувачень у крадіжках і порушенні правил поводження з тваринами.

Попри клопотання адвоката підсудного Петра Кончакова про домашній арешт, суд дослухався до слідчого Андрія Анзеля, який просив тримання від вартою без права внесення застави. Із зали суду підозрюваного направили до СІЗО, де він має провести 60 днів.

Підозрюваний у замаху на вбивство охоронця полтавського кафе "Ботанік" готувався до війни та збирав зброю, набої та нацистські свастики.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваного в стрілянині в центрі Полтави закрили в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути