понеділок, 27 травня 2019 18:41

"Між Красноградом та Карлівкою не дорога, а напрямок" - показали відео траси Запоріжжя - Київ

"Між Красноградом та Карлівкою не дорога, а напрямок" - показали відео траси Запоріжжя - Київ
Водії скаржаться на погану якість дороги між містами Красноград Харківської області та Карлівка Полтавської області. Фото: Ольга Стенько

У мережі опублікували відео з автомобільного реєстратора, на якому видно погану якість дороги від міста Красноград Харківської області до міста Карлівка на Полтавщині.

"Дорога Запоріжжя - Київ. Ділянка Красноград - Карлівка - Полтава. Назвати цей напрямок дорогою буде перебільшенням. Ділянка від Краснограда до Карлівки рясніє ямами, а в деяких місцях полотно зруйновано на всю ширину проїжджої частини. Ділянку від Карлівки до повороту на Полтаву більш-менш підлатати", - підписав відеоролік автор, користувач YouTube на прізвисько Павел Котенев Autotraveler.

Місцями на відео видно, що на дорозі провели ямковий ремонт. Але подекуди вона рясніє ямами настільки, що водіям доводиться скидати швидкість до пішохідної.

У службі автомобільних доріг Полтавської області заперечили, що дорога навколо Карлівки в аварійному стані. Наполягають, що від початку Полтавської області і до повороту на трасу М-03 Київ - Харків на дорозі провели ямковий ремонт покриття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трасу Київ - Харків у Полтаві перетворили на ґрунтову смугу перешкод - зняли відео

"Від повороту на трасу Київ-Харків розпочали роботи. Рухаємося в бік Краснограду. Карлівку вже пройшли. Дорогу, яка в нас на балансі, відремонтували. Провели ямковий ремонт. Ні поточний, ні капітальний ремонт нинішнього року не передбачаємо. Нам не виділили кошти на цю дорогу. Тримаємо на контролі стан дороги та намагаємося забезпечити проїзд. Якщо будуть з'являтися нові ями, ліквідовуватимемо. Обов'язково перед зимою проведемо ямковий ремонт", - розповіла прес-секретар Служби автомобільних доріг у Полтавській області Юлія Іващенко.

Між тим, ями можна зустріти навіть перед самим поворотом на трасу М-03 та знаком міста Карлівки.

У місті Карлівка на Полтавщині ремонтують центральну вулицю Полтавський шлях. Латають ями. Вулиця належить до державної автомобільної дороги Р11 Полтава - Красноград. Нею можна дістатися до Харкова, Дніпра.

Зараз ви читаєте новину «"Між Красноградом та Карлівкою не дорога, а напрямок" - показали відео траси Запоріжжя - Київ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути