середа, 24 лютого 2016 17:49

З полону ЛНР 26 лютого звільнять чотирьох заручників

З полону ЛНР 26 лютого звільнять чотирьох заручників
Фото: zn.ua

З полону бойовиків так званої ЛНР 26 лютого звільнять чотирьох осіб.

Про це повідомляє прес-секретар представника України в контактній групі, другого президента України Леоніда Кучми Дарка Оліфер в Facebook.

"Важлива новина – 26 лютого будуть звільнені четверо людей, які перебувають у заручниках на території окремих районів Луганської області. Також ми вимагаємо допустити фахівців Міжнародного Комітету Червоного Хреста і "Лікарів без кордонів" до українських заручників, які незаконно утримуються на непідконтрольної Україні частині Донбасу і до ув'язнених, які перебувають в місцях позбавлення волі в окремих районах Донецької і Луганської областей", - написала вона.

Оліфер уточнила, що міжнародні гуманітарні організації повинні отримати безперешкодний доступ до непідконтрольної Україні частині Донбасу.

Нагадаємо, 20 лютого Україна і самопроголошена ДНР здійснили обмін полоненими. Обмін проведений за формулою "три на шість": ДНР передала українській стороні трьох військовослужбовців, у свою чергу Київ - п'ять бойовиків і священика.

Зараз ви читаєте новину «З полону ЛНР 26 лютого звільнять чотирьох заручників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути