субота, 18 травня 2019 11:16

П'яний хлопець, напівоголені танці та пісні французькою: як пройшов конкурс "Студміс Черкащини"
10

Даша Вагін визнана найгарнішою черкащанкою 2019 року.
Фото: Ірина Шевченко
Конкурс краси в Черкасах "СтудМіс Черкащина"
Даша Вагін визнана найгарнішою черкащанкою 2019 року.
Даша Вагін визнана найгарнішою черкащанкою 2019 року.
Конкурс краси в Черкасах "СтудМіс Черкащина"

20-річна Дарина Вагін перемогла на конкурсі "Студміс Черкащини", який відбувся ввечері 17 травня у черкаському будинку культури "Дружба народів". В подарунок отримала ексклюзивну корону, стрічку та путівку на двох до Будапешту на два дні.

"З дитинства займалась вокалом та грою на фортепіано. Хочу довести, що українки - найкрасивіші дівчата світу. Сподіваюсь, що це вдасться. Якщо чогось дуже сильно хочеться, це обов'язково має здійснитися. Головне вірити в себе та досягати поставлених цілей", - каже Дарина. Навчається на факультеті біології Черкаського університету імені Богдана Хмельницького.

Переможниця виконала пісню французькою мовою та зірвала овації. Журі оцінювало конкурсанток за талант, інтелект, красу та дисциплінованість. Всього брали участь 14 дівчат.

"Буду оцінювати всі таланти в комплексі: красу, кмітливість, таланти, - каже 24-річна Катерина Бондуровська, член журі та переможниця конкурсу 2017 року. - З моменту моєї перемоги пройшло 2 роки. Життя після конкурсу змінилося. З'явилися запрошення працювати моделлю, хоч в мене й замалий зріст як для моделі. З власного досвіду скажу, що в Черкасах найбільш чесний конкурс".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щоб добре виглядати треба висипатися"

Окрім краси на конкурсі оцінювався ще й інтелект. Дівчатам задавали складні питання як: "Хто створив теорію еволюції?". Не всі дали правильні відповіді.

Найбільший резонанс викликав конкурс купальників та еротичні танці конкурсанток. П'яний хлопець намагався прорватися на сцену, але його одразу затримала охорона та вивела із залу.

За словами організаторки конкурсу Марини Богомазової, дівчата готувалися до конкурсу 3 місяці. Сиділи на дієтах, регулярно відвідували тренажерний зал та брали участь в фотосесіях. Сукні для конкурсанток підбирали на замовлення. Спонсорували захід мережі магазинів Черкас та приватні підприємці. Після черкаського конкурсу переможниця вирушить на всеукраїнський.

60-річна українка Світлана Гасс отримала титул найгарнішої бабусі світу та Ms. Transcontinental Classic. Жінка зачарувала всіх своєю красою.

Зараз ви читаєте новину «П'яний хлопець, напівоголені танці та пісні французькою: як пройшов конкурс "Студміс Черкащини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі