субота, 13 липня 2019 16:06

Олександр Вдовиченко назвав сина на свою честь

Автор: ФОТО з родинного архіву Вдовиченків
  Сина Олександра подружжя Вдовиченків хрестили у день річниці свого знайомства — 14 лютого. Назвали на честь батька. Той — військовий, дитину бачить здебільшого на фотографіях
Сина Олександра подружжя Вдовиченків хрестили у день річниці свого знайомства — 14 лютого. Назвали на честь батька. Той — військовий, дитину бачить здебільшого на фотографіях

- Чекали на дитину 12 років. Коли дізналася, що вагітна, чоловік не повірив. Від щастя плакали обоє, — говорить 34-річна Світлана Вдовиченко.

18 січня на День народження батька Світлани народила сина Олександра. 37-річний Олександр назвав дитину на свою честь. Це перша дитина у подружжя.

- Чоловік військовий, офіцер. Бувши командиром 1 батальйону 72 бригади, більше трьох років перебував у зоні ООС. Після року оборони Авдіївки в 2017 році, повернувся до Білої Церкви. З березня 2018 року по квітень 2019 року служив в Президентському полку, у Києві. В цей час відпочивав від війни та реабілітувався. Коли дізнався, що стане батьком, змінився. Став м'якший, — продовжує.

Під час вагітності Світлана найбільше їла волоських горіхів. На восьмому місяці почались проблеми із печінкою. З Білої церкви невідкладно відправили на кареті швидкої до Київського обласного пологового будинку, де перебувала на збереженні протягом двох тижнів. Ставили крапельниці і посадили на дієту. Завдяки цьому жінка втратила всю вагу, яку набрала під час вагітності .

- Боялися, що мої проблеми із здоров'ям можуть вплинути на довгоочікуваного малюка. Робили кесарів розтин. Під час операції була при тямі. Ніколи не забуду про ті емоції, що пережила як побачила дитину. Першу ніч дитина була в кювезі (Інкубатор для новонароджених - ГАЗЕТА). В лікарні пробули кілька днів. Чоловік весь час був поряд.

14 лютого хрестили сина у монастирі "Святої Варвари", що в Кагарлику. Дату обрали на честь річниці знайомства.

- Встаю до дитини вночі кожні дві години. Спочатку було важко, тепер звикла. Синочок займає весь час. Без допомоги дуже важко. Немає можливості навіть винести сміття.
Чоловік приступив до служби. Зараз він заступник командира 28 окремої механізованої бригади, що в Одеській області . Поки Олександр на службі, допомагає з дитиною мама.
Світлана родом із Прилук. Олександр — із Бердичева. Пару познайомив брат Світлани, який служив разом з Олександром в Білій церкві. Їздили один до одного. У тому ж році і одружилися.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Вдовиченко назвав сина на свою честь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають