субота, 14 вересня 2019 13:05

Немирівські волонтери допомагають малозабезпеченим

— Наша організація зовсім юна, створили взимку цьогоріч. Ідея виникла, бо я постійно подорожую і бачив, як розвивають інші міста. Хотілося, щоб і наше було не гіршим, — говорить засновник немирівської волонтерської організації "Фонд життя" Олександр МОСКАЛЕНКО, 19 років.

В організації працюють восьмеро волонтерів від 18 до 20 років. Допомагають малозабезпеченим, займаються благоустроєм Немирова.

— Коли зійшов сніг, у парку залишилося море сміття. Ми прибирали це все. На День Перемоги, 9 травня, ходили до ветеранів і вітали їх, даруючи продукти. Допомагаємо їм і по господарству, — розповідає про діяльність "Фонду життя" Олександр. — Також наша мета — допомагати немирівській молоді відвідувати такі круті фестивалі, як "Атлас вікенд" (один із найбільших музичних фестивалів України. Відбувається щорічно в Києві в першій половині липня. — Газета), різні тренінги та семінари для особистого зростання.

У вересні волонтери планують організувати чергову благодійну акцію.

— У нас на балансі зараз є 600 гривень, — веде далі Олександр. — Хочемо розраховуватись на касі за пенсіонерів в одному із супермаркетів Немирова. Всі кошти нам надають інвестори, яких ми завжди шукаємо. На цей час вийшли на спонсора, який нас іще "вивчає". Це туристична агенція "Корал тревел". Якщо все вдасться, то запускатимемо масштабний проект. Плануємо біля декількох супермаркетів поставити бокси. Щоб кожен бажаючий допомогти нужденним, виходячи з магазину, міг поставити туди продукти. Після чого будемо розносити ці продукти пенсіонерам та малозабезпеченим.

Олександр Москаленко — студент Немирівського будівельного коледжу. Вчиться на будівельника.

Зараз ви читаєте новину «Немирівські волонтери допомагають малозабезпеченим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Найбільше читають